To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lahodná lepivá vepřová žebírka
Můj vlastní kuskus
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Maso na gril nebo do trouby v…
Bramboráčky se zelím a slaninou
Jednoduchý obrácený koláč s ovocem
Jednoduchý meruňkový dort (řez)
Cibulovo-česnekové plátky
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky