To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zabalená vepřová panenka
Těstoviny s brokolicovo-smetanovou…
Čínské rizoto
Mrkvovo-celerový salát
Pomerančový džem (marmeláda)
Tortilla s čerstvou zeleninou
Hovězí guláš s domácím Bavorským…
Jemné tvarohové řezy s ovocem
Bůčková pomazánka
Zelňáky se zelným salátem
Rafaelo kuličky
Vosí hnízda III.
Podvodnice
Linecké cukroví krok za krokem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický recept na polevu na perníčky
Sněhové pusinky
Rumové kuličky s kokosem