To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Úžasná "roláda" z mletého masa v …
Palačinkové rolky (roládky)
Nivová pomazánka s mascarpone
Těstoviny se žampiony ala pizza
Taštička z listového těsta s pudinkem…
Zdravé lívance ze zakysané smetany
Čínská dýně
Houbové rizito (rýže) po našem
Dědovy škubánky na slano
Houbový kuba
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi