To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře s paprikou a olivami
Třešňový džem s rybízem
Drožďová pomazánka - úplně jinak
Kuřecí směs s bramboráčky
Nebeská Máňa
Kachna bez práce
Bůčková roláda se špekem
Tymiánové hovězí se zeleninou
Kuřecí kari s mangem a rýží
Pečená zelenina s kuskusem
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Mexický hrnec s rýží