To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vizovické pečivo
Vepřové plátky na medu
Bábovka z majonézy
Drožďová pomazánka - úplně jinak
Bublanina s rybízem
Cuketová kostka s čokoládou
Müsli tyčinky II.
Vylepšené rafaello řezy
Citrónová Janina
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Svatomartinská husa
Dušené červené zelí
Lokše
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Hruškový crumble s perníkem
Hovězí pečeně s houbami
Mexická tortilla se zelným salátem