To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu
Maso na houbách babičky Aničky
Sýrová pomazánka s česnekem II.
Americké hovězí
Přírodní vepřové maso
Krémová kapustovo-sýrová polévka
Pštrosí maso s rozmarýnem
Jednoduchá schwarzwaldská šunka se…
Drožďová (kvasnicová) pomazánka s…
Zapečené brambory s uzeným
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi