To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Klasické kremrole
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
Jogurtová bublanina II.
Vydatná česnečka
Perníková buchta s jablky
Vynikající vánoční štola
Bramborový koláč s tuňákem
Kuřecí srdíčka - pečená
Hovězí líčka na houbách
Mexický hrnec s rýží
Zelňačka s klobásou
Kachní paštika
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Banánové lívance s kokosem a jablky
Pečené bramborové lupínky