To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Srdíčka na smetaně
Zapečené brambory s listovým špenátem…
Kynuté těsto na Buchty, Záviny,…
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Kroupový oběd (večeře)
"Sloppy Joes" - zapečený sendvič
Bylinkové (nejen) hovězí maso na…
Bramborovo-dýňová kaše s bylinkami
Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka
Tagliatelle se žampiony
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Kouzelný vaječný koňak
Madlenky
Čerstvé kimchi
Klasický recept na polevu na perníčky