To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Přesňáky s mákem
Kuře pečené na zelenině
Lehký těstovinový salát s tuňákem a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Báječný hruškový (jablečný) koláč s…
Česnekovo-houbový guláš
Coca-Cola řezy
Plněné knedlíky uzeným masem
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Pracny z roku 1900
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Nejlepší vaječný likér
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví