To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bryndzové noky
Fenyklový salát
Kuřecí prsa v nivové omáčce
Vávrovo pečené kuře s bramborami
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Kyprý jablkový koláč
Zeleninová česnečka s kroupami
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Adžika - zeleninová pasta
Pečené batáty se zelným salátem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…