To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Krémová slepičí polévka
Zapečené těstoviny s vepřovkou
Pastýřský koláč - Páj
Bezlepkové Míša řezy
2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…
Zeleninový salát s lososem a…
Masová minutka s řapíkatým celerem
Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…
Tagliatelle se žampiony
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Kouzelný vaječný koňak
Madlenky
Čerstvé kimchi