To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečená cuketová mísa
Námořnické kotlety
Pizza chléb po našem
Čokoládové muffiny k nakousnutí
Vanilkovo-jablečná pohádka
Barevné pomazánky - z červené řepy
Filety po italsku
Tvarohové placky
Listové šátečky se zelím (zelnou…
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Budapešť
Asijské pikantní cuketové nudle
Lotus cheesecake
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Tvarohové řezy s mákem
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Trojí sladká ovesná kaše
Podmáslový koláč s jablky a…