To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékané brambory se zeleninou
Couračka
Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou
Šlehačkový beránek
Sýrový nákyp II.
Kuře Anča
Křupavé cibulové kroužky
Česneková krkovička na houbách
Jednoduché karamelové řezy
Kuřecí prsa Hasselback
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky