To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky
Výživný chléb pro domácí pekárnu
Jablíčková rychlovka
Tuňáková pomazánka III.
Bublanina do hrníčku
Kotletky na třešních a bezinkovém…
Jednoduchá krkovička s kapustičkami -…
Domácí ovocná limonáda
Čokoládová buchta z cukety
Lasagne s hovězím masem
Rafaelo kuličky
Vosí hnízda III.
Čokoládové crinkles
Linecké cukroví krok za krokem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Sněhové pusinky
Klasický recept na polevu na perníčky
Rumové kuličky s kokosem