To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tiramisu po česku III.
Banánový koktejl na spaní
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Kynuté knedlíky plněné masem
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pečená vepřová panenka ve slanině na…
Moje sýrovo-šunkové muffiny
Vepřová pečeně s houskovými knedlíky…
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Houbová polévka
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Podmáslový koláč s jablky a…
Houbové ragú s nudlemi
Ginger shot
Rizoto s kuřetem a liškami