To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Babiččin štrůdl
Nakládané sýry - směs
Česnekovo-houbový guláš
Mleté maso po marocku
Bulgur s kuřecím masem
Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)
Dršťková polévka podle mojí babičky
Rychlá vajíčková pomazánka s…
Lasagne s hovězím masem
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Nejlepší vaječný likér
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky