To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čevabčiči na chorvatský způsob
Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)
Babiččin falešný tatarák
Tvarohovo-vanilkový koláč s ovocem a…
Kořeněné škubánky-opečenky
Kakaové sušenky z ovesných vloček
Pangalaktický megacloumák
Bylinkovo-okurkový nápoj
Spaghetti alla Carbonara ( Podle…
Vánoční rybí polévka
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi