To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vynikající zapečené vepřové kotlety
Šlehačková roláda III.
Lehký tvarohovo - pudingový dortík
Voňavé anglické kapsy
Slaný krokodýl z majonézového těsta
Bábovka z marmelády (džemu)
Jogurtový koláč (řez) s pudinkem
Čokoládový krém II.
Ledový salát s karotkou
Restované žampiony s bramborami a…
Francouzská cibulačka
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Čerstvé kimchi
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Čokoládové brownies