To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohová pomazánka s česnekem
Broskvový dort
Tvarohové těsto na slano i sladko
Vyprošťovací česnečka
Drůbeží játra rychlá a dobrá
Řezy Margot
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Kuřecí maso na rajčatech s bylinkami
Bulgur s kuřecím masem
Dýňová panenka Wellington s…
Mexická tortilla se zelným salátem
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Strouhaný kakaový koláč
Kulajda
Banánový chlebíček
Ginger shot
Polévka z červené řepy
Krůtí guláš s těstovinami