To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rohlíčky pro bezdomovce
Vesnické šunkofleky
Domácí hranolky bez tuku
Zapečené toasty s česnekem a sýrem
Sýrová pomazánka Eli
Nutelový dort II.
Falešný tatarák z junioru
Piškotový korpus - dvoupatrový dort
Těstoviny se špenátem
Rychlá mexická fazolová polévka
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Skořicové šneky
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Zeleninový boršč
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem