To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo…
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Drobenkové muffiny s tvarohem
Hrníčkové rohlíčky a pletýnky
Linecké cukroví II.
Tvarůžková pomazánka speciál
Čokoládové fondue
Halloumi z grilu na salátu
Makový dort s malinami
Fazolky nakyselo s vejci
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger