To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smaženice z hub
Vepřová pečeně s dušeným zelím a…
Drobenková bublanina
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Kuřecí guláš na černém pivu s…
Kokosová bábovka ze šlehačky
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Jednoduchá avokádová pomazánka
Grilovaný losos
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…