To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažený květák (brokolice) v pivním…
Vosí hnízda
Tvarohový tunel plněný ovocem
Zapečený lilek s parmezánem
Špagety s brokolicí
Okurkový salát s jogurtem a…
Listové řezy s rumovou polevou
Ostružinový dezert
Bramborovo-květákové placičky
Toskánská polévka
Linecké cukroví krok za krokem
Tradiční vánoční punč
Masarykovo cukroví
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky