To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Malínský špaček od sestry Ireny
Ořechové řezy se žloutkovou polevou
Prezidentský guláš II.
Grilovaný losos
Nivové kremrole
Hummus II.
Jahodové řezy s pudinkem a želé
Polévka z vaječné jíšky
Babiččiny palačinky
Polévka z lišek
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem