To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velmi jednoduchá a extrémně dobrá…
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Rychlá koprovka bez jíšky
Svařené víno
Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…
Bílá polévka z hlívy ústřičné
Bramborové knedlíky plněné směsí s…
Grilované brambory s česnekem
Černá čočka se zeleninou - salát nebo…
Salát s quinoou a sýrem halloumi
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli