To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čokoládová pěna
Rybí pomazánka s avokádem
Kuřecí cacciatore
Americká buchta
Cuketa vynikající
Broskvový moučník
Povidlové kapsičky
Jednoduchá citronová buchta
Valašský Frgál
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Meruňkový kompot
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Bramborový koláč se zeleninou
Rybízová bábovka
Pikantní čatní z meruněk
Zapečené těstoviny se zeleninou a…