To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Labužníkova kuřecí stehna
Lehký ovocný koláč
Pečená kuřecí stehna
Chilli con carne V.
Jogurtové řezy II.
Salát se švýcarským dresinkem
Smetanovo-křenová nebo česneková…
Gurmánská krkovička
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Zapečené brambory s masem a smetanou
Rýžový nákyp s meruňkami
Chalupářské poháry