To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Boloňské špagety po anglicku
Kachna na medu
Plněná cuketa II
Pařížské rohlíčky IV.
Zahradní hamburgery - grilované
Domácí chléb pečený v troubě
Těstoviny se špenátem a masem
Brambory (těstoviny) s fazolkami
"Chlupačky" - zapékané chlupaté…
Holandský řízek a šťouchané brambory
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky