To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
Nepečený jablkový dort
Luxus řez
Italská bábovka II.
Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Listové řezy s tvarohem
Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem