To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní fazole
Kakaové řezy s tvarohem a jablky
Oříšková bábovka
Smetanová polévka (Rahmsuppe)
Kuřecí nudličky po sedlčansku
Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…
Bylinkový krůtí guláš se žampiony
Salát Rukola s cherry rajčátky a…
Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…