To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jitrnicový prejt
Škvarková pomazánka podle řezníka…
Ořechová bábovka - ideální na beránka
Tvarohový biskupský chlebíček
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Malinový dort - bez křoupání
Kuřecí nudličky pro labužníky
Kachní prsa a bramborové suflé
Sezamové kuře v těstíčku
Topinky s pestem, rajčaty a…
Meruňkovo-angreštová marmeláda
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Chalupářské poháry
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger