To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou
Nejjednodušší panenka
Krakonošův oběd
Lehký tvarohovo - pudingový dortík
Dančí kýta na pivu
Bramborovo-květákové placičky
Jahodovo-banánové muffiny
Halloumi z grilu na salátu
Cizrnová polévka - vydatná
Kotlety s rajčaty a bramborami
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake