To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát s kuřecími prsíčky a těstovinami
Zapékaný pórek
Máslový ležák proti depresi
Punčové řezy - jako z cukrárny :-)
Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový
Zapečená ryba s přílohou
Čerstvé těstoviny s chřestem
Čokoládové cupcakes
Tvarohové koblížky s jablky
Okurkový salát se skleněnými nudlemi
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Cuketová bábovka
Tzatziki
Lehký levandulový sirup
Borůvková zmrzlina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…