To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí stehna po Řecku
Eskymo řezy
Marináda na králíka nebo kuře
Losos na špenátové peřince
Sedlácký guláš
Pizza z polenty - zdravě
Krevety Pil Pil
Závin z listového těsta se zelím a…
Výborná drobenková buchta
Pizza bolognese
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Klasický burger
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě