To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybízový žmolenkový koláč
Jihočeské Kosmatice
Zelný salát s koprem
Červená čočka se sýrem
Řízky naruby - na zelenině (leču)
Jablkovo-tvarohový koláč se…
Omeleta s kuskusem
Pribináček
Marshmallows
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Budapešť
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Trojí sladká ovesná kaše
Lotus cheesecake
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Asijské pikantní cuketové nudle
Tvarohové řezy s mákem