To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houskové knedlíky
Pikantní smažené tvarůžky
Rychlá drůbeží játra, jako smažená
Hruškové šátečky se skořicí
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Tortelloni alla panna
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Caprese z červené řepy
Domácí vepřová šunka
Rychlá mexická fazolová polévka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Brokolicová polévka se sýrem a…
Čokoládový pudink
Noky se špenátem a ricottou
Rozlítaný ptáček
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Kachní prsa s nudlovým salátem