To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vyprošťovací česnečka
Houbové ragú
Slaný anglický koláč
Focaccia s olivami a rozmarýnem
Ovocné želé s mascarpone
Ovocný koláč se žmolenkou
Panna cotta s ostružinovou omáčkou
Hroznové smoothie
Dýňová polévka.......Danča
Makarony se sýrem
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Quiche s červenou řepou a sýrem
Císařský trhanec
Kachní prsa s nudlovým salátem