To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hranolky
Plundrové těsto
Tvarohový koláč s citronem
Květákový nákyp jako příloha
Avokádový krém
Drožďové knedlíčky - kořeněné
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Caprese z červené řepy
Drůbeží výpečky
Restované žampiony s bramborami a…
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Ořechy s krémem
Nejlepší vaječný likér
Vosí hnízda III.