To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Doudlebské vdolky
Cizrnová polévka s řapíkatým celerem
Koláč inspirován tiramisu
Kuře pečené na zelenině
Jablečné vdolečky - kynuté, pečené
Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví
Jednoduché staročeské plátky se…
Německý bramborový salát
Piškotový koláč s jahodami
Restované žampiony s bramborami a…
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi