To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Papriky plněné hermelínem
Pomazánka z cizrny
Oběd z papiňáku
Drobenka na ovocný koláč
Křenová pomazánka z červené řepy
Salát se švýcarským dresinkem
Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…
Banánový krém - poháry, dezerty,…
Zbojnický salát
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros