To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Senzační řezy z velkého plechu
Kuře po židovsku podle paní…
Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový
Debrecínské závitky
Hovězí na víně se zeleninou
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Vajíčková pomazánka Rabat
Houbový kuba
Tradiční bramborový salát
Vláčná máslová vánočka
Pravý staročeský smažený kapr
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Vosí hnízda
Rumové kuličky s kokosem