To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Košíčky z ledových kaštanů
Falešný tatarák z uzeniny
Pečená sekaná v zelenině
Úterní salát s rukolou
Borůvkový koláč - jednoduchý a výborný
Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí -…
Jednoduché špenátové palačinky
Jahodovo-banánové muffiny
Medovo-hořčičná marináda na kuře i…
Boloňské špagety
Meruňkový kompot
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rybízová bábovka
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…