To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mexické placky tortillas z mouky
Zapečené těstoviny se slaninou a…
Pečené brambory s anglickou slaninou
Kachna na medu
Kopřivová velikonoční nádivka s vejci
Houbová bramboračka
Kokosový dort nebo řez
Můj dýňový kompot s ananasem
Houskové knedlíky bez kynutí -…
Francouzské brambory podle časopisu F…
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort