To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Kotlety na šlehačce
Drobenkový kokosový koláč s tvarohem
Kuřecí nudličky v pepřové omáčce
Red velvet cupcakes
Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou
Jednoduchá zeleninová polévka s…
(Ne)alkoholické Mojito / Koktejly
Sirup ze smrkových výhonků
Krůtí kostky na ajvaru s těstovinami
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…