To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ovocný salátek
Achillova pikantní křidýlka
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Jednoduchý jahodový koláč II.
Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami
Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)
Pravá Hoisin čína s nudlemi
Banánová roláda s pudinkovým krémem
Kuřecí prsa na žampionech s rýží
Vietnamská polévka
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky