To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékané plněné brambory
Bramborák z chleba
Kanadský králík
Výborná holandská omáčka ala svíčková
Zeleninová frittata
Palačinky se šunkou a vejci
Vepřový jazyk na divoko
Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky,…
Borůvkové lívanečky
Pečená zelenina s kuskusem
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Polévka z červené čočky
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Mexický hrnec s rýží