To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodový likér
Srdíčka na smetaně
Tuňáková pomazánka II.
Karamelové hrušky
Hrníčkový mazanec
Zdravý ovesný dortík
Ginger Beer - zázvorová limonáda
Avokadová pomazánka s uzeným lososem
Rajská polévka se špeclemi
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem
Strouhaný kakaový koláč
Mrkvový krém se zázvorem a chilli