To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marcipán ze sušeného mléka
Cizrnová polévka s řapíkatým celerem
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…
Masové nudličky na zelenině s nudlemi
Lasagne se slaninou a kyselým zelím
Čínská sladkokyselá omáčka
Špaldové sušenky bez cukru
Vepřové výpečky s česnekovými výhonky…
Pikantní sladkokyselá polévka na…
Zapečené chleby s vejcem a ricottou
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Brokolicová polévka se sýrem a…
Čokoládový pudink
Noky se špenátem a ricottou
Rozlítaný ptáček
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Kachní prsa s nudlovým salátem