To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kmínový chlebík
Kuře na nivě
Mousse au chocolat (čokoládová pěna)
Borůvková tartaletka
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…
Pikantní špagety s kuřecím masem,…
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Boloňská pizza
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies