To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čebureky
Jogurtový chléb
Buchty jako od babičky
Rýžový nákyp s meruňkami
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Broskvový želé řez
Dort s karamelem, banány a šlehačkou
Špagety s baby špenátem, rajčátky a…
Měkké medové perníčky
Mexický těstovinový salát
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Focaccia
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem